Inhuldiging 8 nieuwe woningen

02 Mar, 2018 |Volkshuisvesting Willebroek

Volkshuisvesting huldigde samen met de nieuwe huurders 8 nieuwe sociale huurwoningen in de Viooltjesstraat in Willebroek in. Het is een fris en eigentijds woonproject geworden waarbij gekozen werd voor expliciete betonelementen en een leienstructuur.

 

Er werd voor een goede woonmix gezorgd met 4 woningen met 3 slaapkamers, 2 appartementen met 4 slaapkamers en 2 appartementen, volledig aangepast voor mindervalide rolstoelstoelgebruikers. De woningen voldoen aan de strengste energievereisten met een doorgedreven isolatie, ventilatie, zonneboilers die voor warm water zorgen en recuperatie van regenwater. Dit alles zal duidelijk voelbaar zijn in de portemonnee van de sociale huurders door de fikse besparing op gas en water.

 

De huurders werden in een van de woningen uitgenodigd om met elkaar te kunnen kennismaken en een basis te leggen voor een goed nabuurschap. Voorzitter Heidi Van Praet wenste de nieuwe huurders een mooie woontoekomst bij Volkshuisvesting toe en overhandigde de sleutels aan de nieuwe huurders.

 

Ook aan de andere straatzijde werkt Volkshuisvesting een nieuw bouwproject af met 6 nieuwe sociale huurwoningen. In juni zullen ook daar 6 nieuwe sociale huurders hun intrek nemen.

 

Volkshuisvesting heeft zich geëngageerd om nog dit jaar de openbare ruimte in de Viooltjesstraat heraan te leggen, met 15 nieuwe parkeerplaatsen en een semipublieke ontmoetingsplaats tussen de twee bouwblokken met groenvoorzieningen.

Voor fotoalbum klik op onderstaande link.

http://willebroek.moonworks.eu/inhuldiging-8-nieuwe-sociale-huurwoningen-0

 

 

Laatste Nieuws

2020 was een vreemd jaar. Corona gooide voor...

Zoek je tijdens de examenperiode een rustige...

Op 11 mei 2021 overhandigden we de sleutels...